Antena Căutare

Staful lui Vintilă la FCSB: Andronache, Nastai, Dima, Popa. Noul tehnician a condus vineri primul antrenament

FCSB a anunţat, vineri, componenţa stafului noului tehnician al echipei, Bogdan Vintilă, din care va face parte şi Vergil Andronache.

FCSB a anunţat, vineri, componenţa stafului noului tehnician al echipei, Bogdan Vintilă, din care va face parte şi Vergil Andronache.

Andronache va fi secundul lui Vintilă, Dacian Nastai analist video, Marius Dima preparator fizic şi Marius Popa antrenor cu portarii.

Bogdan Vintilă a condus vineri primul antrenament la FCSB.

Vintilă s-a născut la 27 februarie 1972, în Bucureşti şi a evoluat ca portar. A început fotbalul la Metalul Bucureşti, de unde a ajuns la Steaua Bucureşti, însă a debutat ca senior pentru FC Argeş Piteşti, la care a evoluat în trei perioade (1993-1995, 1996-1999, 2005-2007). A trecut pentru un sezon pe la Rapid Bucureşti, iar între 2000 şi 2003 a apărat la FC Naţional. În sezonul 2003-2004 a evoluat la Bursaspor, sub conducerea lui Gheorghe Hagi, iar finalul carierei l-a găsit la Concordia Chiajna, pentru care a apărat între 2007 şi 2009. De asemenea, a jucat de cinci ori pentru echipa naţională a României, în 2002.

Ca antrenor, acesta a început ca secund al lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, apoi a fost secund şi, mai apoi, antrenor principal la FC Viitorul. Au urmat Romania U17, FC Voluntari, Metaloglobus Bucureşti şi Astra Giurgiu, la ultima echipă fiind antrenor secund al lui Marius Măldărăşanu.

Sursa : news.ro

Marcel Bîrsan arbitrează meciul CFR Cluj – FC Botoşani, din Liga I... Hocheistul rus Evgheni Kuzneţov a fost suspendat patru ani pentru dopaj cu cocaină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x