Antena Căutare

Stancioiu, aproape de Steaua; Muresan ar fi de acord cu transferul

Portarul Edi Stancioiu, jucator aflat sub contract cu echipa CFR Cluj, a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la Steaua. Goalkeeper-ul de 30 de ani se afla pe lista neagra la gruparea din Gruia.

sunt inca sub contract cu CFR Cluj. Imi voi duce contractul la bun sfarsit, atat timp cat nu va exista o despartire amiabila. Probabil domnul presedinte stie mai multe despre o plecare a mea, eu nu stiu.

Am petrecut mult timp la Sportul si lasand la o parte faptul ca nu am facut performanta a fost o perioada foarte frumoasa. Am fost coleg acolo cu Razvan Stanca, il cunosc foarte bine, este un portar foarte bun. Cu Ciprian Tatarusanu nu am avut ocazia sa ma intalnesc la antrenamente. Nu e diferenta mare intre cei doi, mie imi place foarte mult atitudinea lui Razvan, dar si cea a lui Tatarusanu fata de meciuri, sta linistit in poarta.

Beto este un portar special. Respect munca lui, nu am nici un cuvant de rau de spus la adresa lui, insa nu este genul meu de munca de portar. Mi-au placut mult Lobont si acum, in ultimii ani, Dani Coman. In momentul de fata, cred ca este cel mai bine pregatit portar din Romania, daca as fi fost selectioner as fi contat pe el in meciurile cu Belarus si Albania", a spus Eduard Stancioiu.

Presedintele formatiei CFR Cluj, Iuliu Muresan, nu exclude o trecere a lui Eduard Stancioiu la Steaua.

"Daca Stancioiu se intelege cu Steaua, e liber sa plece. Ii doresc succes, daca el vrea si il vrea si Steaua, nu ne opunem. Dar nu cred ca se va intampla asta", a spus Iuliu Muresan.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Chivu raspunde criticilor: "Sunt un fundas central, pe stinga nu e rolul meu"... Hagi, favorit sa preia nationala Bulgariei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x