Antena Căutare

Chivu raspunde criticilor: "Sunt un fundas central, pe stinga nu e rolul meu"

Chivu a tinut sa raspunda ultimelor critici primite. Presa, dar si suporterii lui Inter l-au acuzat din nou pentru evolutiile slabe, iar fundasul lui Inter Milano a tinut sa explice de ce in unele meciuri are evolutii oscilante.

"Sunt un fundas central, insa in ultimii patru ani am evoluat mai mult ca fundas lateral. Acesta, insa, nu este rolul meu!", a declarat Chivu care a recunoscut ca acum este prea tarziu pentru a mai schimba ceva.

"Poate ar fi trebuit sa iau aceasta pozitie imediat ce m-am transferat la Inter si sa accept sa evoluez numai ca fundas central. Faptul ca trebuie sa joc pe partea stanga schimba multe lucruri pentru mine. Incercati sa il folositi pe Maicon ca fundas central sau pe Samuel pe partile laterale si o sa vedeti ca nu vor mai avea aceleasi evolutii".


In ultimii patru ani, Chivu a fost folosit de antrenorii lui Inter mai mult pe partea stanga, prinzand foarte putine meciuri ca fundas cenntral. Situatia a fost identica si la echipa nationala, unde Piturca si Lucescu Jr. l-au folosit ca fundas stanga, mijlocas stanga sau mijlocas defensiv.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

A inceput razboiul pishologic; Hizo crede ca oferta pentru Wesley nu exista... Stancioiu, aproape de Steaua; Muresan ar fi de acord cu transferul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x