Antena Căutare

Start in Liga Campionilor! Cati bani ar putea incasa Steaua pentru prezenta in grupe

Calificarea in grupele Ligii Campionilor le-a asigurat stelistilor o reteta financiara excelenta. Formatia din Ghencea va fi recompensata de UEFA pentru sosirea la "masa bogatilor", dar ar putea sa-si dubleze "potul" in cazul unui parcurs bun in competitie

In momentul in care a lasat-o acasa pe Legia Varsovia, Steaua a fost sigura de 8,6 milioane de euro, suma pe care UEFA o trimite automat formatiilor ajunse in grupele Ligii Campionilor. Pentru fiecare victorie, formatia lui Reghecampf va primi un milion de euro, in timp ce un egal ar aduce 500.000 euro.

Pe langa banii din drepturile de televizare, ce vor fi stabiliti la finalul competitiei, Steaua ar urma sa-si rotunjeasca veniturile si din vanzarea biletelor. Obisnuiti sa umple Arena Nationala, ros-albastrii mizeaza pe minimum un milion de euro din tichete la jocurile cu Schalke si Basel, in timp ce la meciul cu Chelsea, acolo unde preturile sunt mult mai mari, s-ar putea ajunge la incasari de peste doua milioane de euro.

In cazul in care se vor califica in primavara Champions League, stelistii vor fi recompensati cu inca 3,5 milioane euro.

S-au stabilit 16-imile Cupei Romaniei! Meciuri usoare pentru Steaua si Dinamo, derby pentru Petrolul... VIDEO: Daca n-ai auzit de Syrianska, poate il cunosti pe Van Basten! Un fotbalist din Suedia a reusit golul carierei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x