Startul campionatului de fotbal din Coreea de Sud a fost amânat din cauza coronavirusului

Startul campionatului de fotbal din Coreea de Sud, programat la finalul acestei săptămâni, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, informează lesoir.be.

'Este o măsură care vizează protejarea sănătăţii şi securităţii cetăţenilor şi jucătorilor în faţa epidemiei de Covid-19, care a intrat înt-o fază gravă", a precizat K-league, după o reuniune de urgenţă a Consiliului său de administraţie, care a avut loc luni.

Nicio dată privind reluarea competiţiei la care participă 12 echipe nu a fost înaintată, suspendarea meciurilor fiind în vigoare până când "propagarea epidemiei se va atenua".

Coreea de Sud a devenit, luni, ţara cea mai afectată de epidemia de coronavirus în afara Chinei. Cu 161 de noi cazuri de contaminare în ultimele 24 de ore, în Coreea sunt 800 de cazuri de infectare şi s-au înregistrat şapte decese.

Sursa : news.ro

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri