Antena Căutare

Steaua, FC Vaslui, Unirea si FC Timisoara lupta pentru un loc in grupele Europa League

Steaua, FC Vaslui, Unirea Urziceni si FC Timisoara vor incerca in aceasta seara sa obtina un loc in grupele Europa League!

FC Vaslui - Lille, ora 20,00




"Dubla cu francezii va fi plina de dificultati. E un moment important pentru club, iar jucatorii sint constienti de responsabilitatea pe care o avem. Trebuie sa fim convinsi ca putem castiga si sa avem incredere in munca noastra. Cei de la Lille pot vorbi mult, dar din minutul 5 vor vedea pericolul si, ca buni profesionisti, se vor schimba imediat. Noi trebuie sa fim curajosi, sa aratam ca o echipa organizata si foarte puternica in aparare"


Echipe probabile:


FC Vaslui:
Kuciak, Papp, Milanov, Rivas, Hugo Luz, Pavlovic, Gladstone, Sinmartean, Wesley, Milisavljevici, Pouga

Lille:
Landreau, Chedjou, Beria, Plestan, Balmont, Mavuba, Cabaye, Debuchy, Hazard, Gervinho, Tulio


Steaua - Grasshopper, ora 20,45

Oficialii clubului Steaua au anuntat ca s-au vandut 6.000 de bilete pentru pentru partida din Liga Europa cu Grasshopper Zurich, programata diseara in Ghencea.

"Suporterii au fost fantastici luni, chiar daca n-au fost multi. Ii astept si pe cei care au lipsit atunci, fiindca Steaua lupta si pentru ei!, a spus Ilie Dumitrescu, antrenorul Stelei.

"Avem nevoie de suporteri. Ei ne pot ajuta sa castigam orice meci, impotriva oricarui adversar. Chiar ii rog sa vina la stadion!, a declarat si mijlocasul Mihai Radut.

"Steaua este favorita. O respectam, dar nu ne este frica de ea. Are jucatori tineri si tehnici. Stiam ca romanii au o tehnicitate buna" - Ciriaco Sforza, antrenor Zurich.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu, Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici, D. Toica, Bicfalvi, Nicolita, Stancu, Tanase, Kapetanos

Grasshopper:
Konig, Menezes, Vallori, Voser, Smiljanici, Salatici, Lang, Toko, Cabanas, Zuber, Rennella



Hajduk Split - Urziceni, ora 21,30

Este foarte greu de crezut ca jucatorii Unirii Urziceni vor sta cu gandul pe teren mai ales dupa declaratiile recente facute de antrenorul Ronny Levy, care a anuntat ca va pleca dupa dubla cu Hajduk. In pericol de desfiintare formatia ialomiteana incepe sa piarda si tot mai mult jucatori - Galamaz a semnat cu Astra Ploiesti, acolo unde va fi urmat de Marinescu si Ricardo, iar Bilasco negociaza cu CFR Cluj.

"Unirea este intr-un moment nu tocmai bun, dar stiu ca este o echipa buna. Ma astept la o dubla mansa de mare lupta" ,- Stanko Poklepovici, antrenor Hajduk.

Echipe probabile:

Hajduk Split:
Subasici, Oremus, Bujlat, Maloca, Strinici, Andrici, Tornasov, Brkjlaca, Ibirici, Vukusici, Sharbini.

Unirea: Arlauskis, E. Nicu, Galamaz, Maftei, Bordeanu, L. Marinescu, Brandan, Neaga, Onofras, Frunza, Bilasco


Timisoara - Manchester City, ora 22,00

Stadionul "Dan Paltinisanu" va fi arhiplin in aceasta seara, iar galeria timisoreana pregateste o coregrafie inedita. Fanii timisoreni de la Peluza Sud s-au pregatit intens pentru o coregrafie nemaivazuta pana acum pe un stadion din Romania.

Marian Iancu, patronul formatiei FC Timisoara, crede ca echipa sa poate produce o surpriza in dubla cu Manchester City. "Trebuie sa recunoastem ca nu ne doream o asemenea echipa, dar este vina noastra ca nu am contribuit la coeficientul Romaniei in fotbal. Sper ca nu au avut timp sa creasca si sa se vada relatiile de joc", a declarat Iancu.


"Europa League este importanta pentru noi si ne dorim calificarea in grupe. Vreau sa castigam ambele meciuri. Nu va fi usor, in specil joi seara, pentru ca este intotdeauna greu de jucat pe terenul fotbalistilor romani" - Roberto Mancini, antrenor City.

Echipe probabile

FC Timisoara: Taborda, Contra, Mera, Čišovský, Sepsi, Curtean, Alexa, Bourceanu, Goga, Magera, Axente

Manchester City:
Joe Hart, Micah Richards, Kolo Toure, Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Yaya Toure, Nigel De Jong, Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor.

Dinamo - U Cluj, in direct la Antena 1, vineri, 27 august, 20:30. Vezi programul complet si televizarile etapei VI-a!... Presa engleza: "City trebuie sa fie atenta sa nu devina cel mai mare scalp al Timisoarei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x