Antena Căutare

Steaua, inca 3 transferuri: George Galamaz, Pablo Brandan si Marius Bilasco

Steaua a mai dat inca trei lovituri pe piata transferurilor dupa ce i-a achizionat de la Unirea Urziceni pe George Galamaz, Pablo Brandan si Marius Bilasco.


Tehnicianul Stelei, Ilie Dumitrescu a fost cel care i-a solicitat patronului in mod expres pe cei trei jucatori. "Adu-mi-i pe acestia trei si eu garantez ca luam titlul", i-a transmis Ilie lui Gigi. Mutarile vor fi oficializate fie la sfarsitul acestei saptamani, dupa meciul Unirii cu Hajduk Split, fie la inceputul saptamanii viitoare, dupa ce ialomitenii vor disputa si meciul din Liga 1 cu FC Vaslui, programat duminica.

Chiar daca nu vor avea drept de joc in Europa League, cei trei vor putea fi legitimati in Liga 1 pana pe 10 septembrie, urmand sa aiba drept de joc din etapa a 7-a, programata pe 11 si 12 septembrie, cand Steaua va evolua chiar impotriva Unirii, la Urziceni.

Steaua a realizat in aceasta vara 16 transferuri, pe langa cei 3 de la Urziceni mai fiind adusi Stanca, Todorov, Bonfim, Geraldo, Abrudan, Gardos, Martinovici, Latovlevici, D. Stoica, Anghelov, Radut, Pacurar, C. Matei.

Patinatorul rus, Evgeni Plushenko, suspendat pe termen nelimitat din toate competitiile... Manchester City - Liverpool 3-0/ Cormoranii, umiliti! Urmeaza Timisoara?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x