Antena Căutare

Steaua - U Cluj 2-1/ Ros-albastrii au trecut pe locul 2

Steaua Bucuresti a invins pe Universitatea Cluj, scor 2-1, intr-un meci considerat derby-ul etapei a III-a din Liga 1, disputat la Ploiesti. Mihai Costea (15') si Raul Rusescu (74') au marcat pentru ros-albastrii, in timp ce Pele a redus din diferenta, in minutul 76.

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 15:


2-0, min. 74: Raul Rusescu marcheaza cu un sut superb de la aproximativ 25 de metri dupa o recuperare a lui Nikolic

2-1, min. 76: Pele reduce din diferenta cu o lovitura de cap din apropiere dupa o eroare de marcaj in defensiva stelista



Steaua a trecut cu bine ultimul test inainte de debutul in Europa League contra formatiei TSKA Sofia, invingand pe teren propriu revelatia actualului sezon, Universitatea Cluj. Meciul disputant pe stadionul din Ploiesti a inceput sub nota de dominare a oaspetilor, care au ratat trei mari ocazii in startul partidei, prin nigerianul Tony.

Si cum in fotbal ratarile se razbuna, gazdele au marcat primul gol al intalnirii, prin Mihai Costea, care a inscris cu un sut din interiorul careului, dupa ce-a primit o pasa de la Tanase.

Pana la pauza, trupa lui Ionut Badea a incercat sa egaleze situatia pe tabela de marcaj, insa n-a reusit sa-si creeze ocazii mari, astfel ca scorul la pauza a ramas neschimbat.

Repriza secunda a devenit mai interesanta abia in ultimele 15 minute, atunci cand s-au marcat si celelalte doua goluri.

Abia intrat pe teren, muntenegreanul Nikolici a recuperat un balon in jumatatea oaspetilor, in urma caruia Rusescu a prins un sut de la 25 de metri, fara nicio sansa pentru portarul Popa.

Avantajul de doua goluri al "ros-albastrilor" a durat insa doar doua minute, pentru ca Pele a inscris cu capul din 6 metri, dupa o centrare ca la carte a lui Bostina.

In urma acestui succes, ros-albastrii au urcat pe locul doi in clasament, la doua puncte distanta de liderul Dinamo si se pregatesc pentru debutul in Europa League.

Au evoluat echipele:

Steaua:

Universitatea Cluj:



VIDEO! Valencia - AS Roma 3-0/ Lobont a facut minuni in poarta italienilor... Premier League: Stoke - Chelsea 0-0/ Tamas, invins de Manchester United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x