Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ştefan Radu, în istoria clubului Lazio, alături de Favalli, Mancini şi Nedved

Fundaşul Ştefan Radu a intrat, duminică, în istoria clubului Lazio, după ce a jucat opt finale, cele mai multe, cu gruparea din capitala Italiei, potrivit unei statistici a Lazio Page.

Formaţia Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, a câştigat, duminică, Supercupa Italiei, învingând cu scorul de 3-1 echipa Juventus Torino, în confruntarea pentru trofeu, disputată la Riad.

Meciul a avut loc pe King Saud University Stadium, arenă care găzduieşte meciurile de pe teren propriu ale echipei saudite Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu.

Aceasta a fost a opta finală disputată de Radu în tricoul echipei Lazio, el egalându-i la acest capitol pe legendarii fotbalişti ai formaţiei romane Giuseppe Favalli, Roberto Mancini şi Pavel Nedved.

Fundaşul de 33 de ani are în palmares şase trofee, fiind unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului Lazio, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksici şi Stankovici.

Românul este la echipa Lazio de 12 ani, perioadă în care a câştigat de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa Italiei.

Sursa : news.ro

Recomandari