Antena Căutare

Steven Gerrard, al 6-lea englez cu 100 de selectii la echipa nationala

Meciul amical al Angliei cu nationala Suediei va reprezenta un moment de fericire pentru Steven Gerrard. Mijlocasul va deveni al 6-lea jucator ce atinge borna de 100 de selectii in echipa Albionului.

In varsta de 32 ani, Steven Gerrad va intra in galeria selecta a fotbalistilor care au bifat 100 de aparitii la nationala Angliei, alaturi de Sir Bobby Charlton, Bobby Moore, Billy Wright, Petere Shilton si David Beckham.

Capitanul lui Liverpool a debutat in tricoul primei reprezentative in 2000, la meciul Anglia-Ucraina, 2-0. Primul gol al lui Gerrard in selectionata Albionului a venit in 2001, in victoria la scor, 5-1, contra Germaniei.

Si Ashley Cole putea ajunge la cota 100, dar fundasul lui Chelsea are sanse minime de a fi convocat de catre Roy Hodgson din cauza unei accidentari.

Meciul de pregatire dintre Suedia si Anglia va avea loc marti, 14 noiembrie 2012, pe stadionul Friends Arena, din Solna.

VIDEO! Emotii duse la extrem: Rod Stewart, in lacrimi dupa victoria lui Celtic contra Barcelonei... VIDEO! Silence please! Fanii lui Celtic canta “You’ll never walk alone” in fata Barcelonei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x