Antena Căutare

VIDEO! Silence please! Fanii lui Celtic canta “You’ll never walk alone” in fata Barcelonei

Momente impresionante, miercuri seara, pe Celtic Park, cu fanii scotieni in prim plan. “Catolicii” au prezentat o coregrafie dedicata celor 125 de ani de existenta si au cantat celebrul “You’ll never walk alone” inaintea startului de partida cu Barcelona.

A fost sarbatoare la Glasgow. Celtic a celebrat 125 ani de istorie chiar intr-o partida cu Barcelona, iar fanii scotienilor nu puteau rata o asemenea ocazie si au realizat o atmosfera superba.

Cei 60000 de suporteri prezenti pe Celtic Park au impanzit arena cu o coregrafie speciala, iar inaintea partidei au intonat imnul lui Liverpool, “You’ll never walk alone”, melodia care a implinit, in 2012, 67 de ani de la lansare.

Atmosfera i-a impins de la spate pe jucatorii lui Celtic, care au reusit sa rastoarne toate calculele si sa se impuna cu 2-1 in fata Barcelonei, intr-o partida in care scotienii au prins patru suturi pe poarta, iar catalanii au avut o posesie de doar.. 89%.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Steven Gerrard, al 6-lea englez cu 100 de selectii la echipa nationala... Razbunarea militarilor: Royal Engineers a castigat cu 7-1 reeditarea finalei de Cupa din 1872...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x