Antena Căutare

VIDEO! Emotii duse la extrem: Rod Stewart, in lacrimi dupa victoria lui Celtic contra Barcelonei

Celebrul cantaret Rod Stewart nu si-a mai putut stapani emotiile si a izbucnit in lacrimi dupa victoria din Champions League a lui Celtic, scor 2-1, in fata Barcelonei.

Cunoscut ca un fan infocat al lui Celtic, Rod Stewart nu putea sa rateze intalnirea favoritilor cu Barcelona, chiar in saptamana cand clubul sarbatoreste 125 de ani de activitate.

“Catolicii”, care pierdusera in ultima secunda turul de pe Camp Nou, si-au luat revansa in fata catalanilor si au o obtinut o victorie istorica prin golurile lui Victor Wanyama si Tony Watt.

Fluierul final al arbitrului Bjorn Kuipers l-a surprins pe Rod Stewart plangand de fericire la capatul unei partide pe care a trait-o la intensitate maxima in tribunele stadionului Celtic Park, umplut cu peste 55000 de suporteri.

Cantaretul nu si-a ascuns niciodata sentimentele fata de Celtic Glasgow, formatie pe care a amintit-o si in hitul “You’re in my heart”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Molde-Steaua: Atac in Tara Fiordurilor... Steven Gerrard, al 6-lea englez cu 100 de selectii la echipa nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x