Antena Căutare

Sub titlul "Blestemul tiganilor", argentinienii acuza romanii ca incearca sa le ia banii

Tot argentinienii sunt cei suparati, dupa ce nationala lor a anuntat ca nu se va mai prezenta la meciul de inaugurare a noului stadion Lia Manoliu.

Un cotidian argentinian acuza, sub titlul "Blestemul tiganilor", ca romanii incearca sa le ia banii, reprosand si faptul ca echipa noastra a eliminat Argentina de la Campionatul Mondial din 1994.

Federatia Romana de Fotbal a solicitat despagubiri de doua milioane de euro, dupa ce forul similar al Argentinei a anulat amicalul care trebuia sa se joace pe 10 august.

Federatia de Fotbal a Argentinei a decis anularea meciului amical Romania - Argentina. Selectionerul Argentinei, Sergio Batista a fost demis luni noapte.

Meciul ar fi trebuit sa se joace pe 10 august pe Arena Nationala din Bucuresti. Federatia Romana de fotbal a pus deja in vanzare bilete pentru meciul din august. Peste 30.000 din 50.000 de bilete au fost deja vandute.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Doua site-uri spaniole scriu ca Real Madrid il urmareste pe Torje: „Este Messi al Romaniei”... Dinamo termina la egalitate cu Varazdin, dupa ce a condus cu 2-0 in minutul 15...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x