Antena Căutare

Doua site-uri spaniole scriu ca Real Madrid il urmareste pe Torje: „Este Messi al Romaniei”

Gabriel Torje este urmarit de Real Madrid! Nu este o gluma, ci o informatie lansata de doua site-uri din Spania, care sustin ca dinamovistul se afla pe lista echipei lui Jose Mourinho.

Faptul ca evolueaza in modesta liga romana nu l-a oprit pe Torje sa devina un jucator valoros, cotat la o suma care a incurcat multe cluburi. Considerat un adevarat Messi al Romaniei, pentru fizicul sau (1,67 m si 64 kg), el are capacitatea de a conduce foarte bine mingea si de a suta excelent. Este un mijocas care poate juca pe ambele benzi si care a devenit un jucator de baza la echipa nationala"

Un alt site care aminteste de interesul clubului din capitala Spaniei pentru internationalul roman este nuevofutbol.com, insa sursa citata spune ca pretentiile lui Dinamo sunt prea mari: „In ceea ce priveste achizitionarea lui Torje, aceasta este mai complicata, deoarece el este considerat de cei de la Dinamo un «nou Messi» si nu vor renunta la el pentru mai putin de 10 milioane de euro, pentru ca au nevoie mare de bani pentru a plati datoriile clubului si restantele salariale ale jucatorilor".

Impresarul Cristea Opria a declarat pentru fichajes.com ca „am dicutat cu cei de la Lille si cu cei de la Paris Saint Germain. Dinamo vrea 4 milioane de euro si a respins deja o oferta de 3 milioane de euro de la Hamburg. Jucatorul nu are un club favorit, astfel ca cine da 4 milioane de euro poate sa-l ia chiar si saptamana aceasta", insa o mutare la Madrid pare destul de improbabila pentru micutul mijlocas al alb-rosilor.

Jose Mourinho ii are deja la dispozitie pe Cristiano Ronaldo, Mesut Ozil sau Angel Di Maria, iar in aceasta vara l-a achizitionat si pe Hamit Altintop, cu totii jucatori care poate evolua pe acelasi post cu Torje. De asemenea, tehnicianul portughez a anuntat ca, daca va mai face vreun transfer pana la startul noului sezon, va cumpara un atacant.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Ambasadorul Marii Britanii a gasit spiritul olimpic in Ferentari... Sub titlul "Blestemul tiganilor", argentinienii acuza romanii ca incearca sa le ia banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x