Super-transfer la FCSB! Gigi Becali a anunțat cumpărarea celui mai dorit fotbalist din Liga 1!

După Costache și Mailat, CFR Cluj părea să ducă la ”3-0” scorul cu FCSB la capitolul lovituri pe piața transferurilor. În ultimul moment însă, patronul liderului Ligii 1 a contraatacat și a anunțat că ”perla” Ligii 1, Olimpiu Moruțan, nu va ajunge niciodată în Gruia.

Dacă inițial oferise doar 400,000 de Euro pentru jucătorul de 18 ani din lotul lui Costel Enache de la FC Botoșani, Gigi Becali și-a schimbat poziția și declară că va face orice pentru a-l aduce pe tânărul mijlocaș.

Ieri, CFR Cluj era gata să ofere 1 milion de Euro pentru jucător. Deși nu o spune, Becali este sigur că va întrece oferta ardelenilor și îl va lua pe fotbalist.

”Pe Moruţan îl vreau eu la FCSB şi CFR nu o să îl ia niciodată. De ce? Pentru că vrea Becali să îl ia”, a dat asigurări șeful vicecampioanei la televiziunea digisport

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Moruţan, conform transfermarkt.de

37 de meciuri a jucat până acum Moruțan pentru FC Botoșani în toate competițiile, marcând un singur gol.

În aceste zile, Moruțan evoluează, alături de naționala U19 a României, la turneul de calificare la Euro U19 care se dispută în Grecia. Jucătorul celor de la FC Botoșani a marcat în ambele victorii ale României, 2-1 cu Grecia și 2-1 cu Rusia.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri