Căutare Live

CFR Cluj - FCSB 3-0 ? Echipa lui Dan Petrescu, la un pas de un nou transfer de răsunet pe piața internă

CFR Cluj pare de neoprit pe piața transferurilor de jucători de mare perspectivă. După ce i-a luat pe Valentin Costache (19 ani) de la Dinamo și Sebastian Mailat (19 ani) de la ACS Poli Timișoara, doi jucători doriți de FCSB, șefii lui Dan Petrescu pregătesc să-i ia de sub nas lui Gigi Becali o ”perlă” a Ligii 1.

Olimpiu Moruțan, jucătorul celor de la FC Botoșani și un fotbalist care a marcat două goluri decisive pentru naționala U19 la turneul din Grecia, este la un pas de Gruia.

CFR Cluj este dispusă să ofere nu mai puțin de un milion de euro pentru 60% din drepturile federative ale jucătorului de la Botoșani, scrie Gazeta Sporturilor. Deocamdată, pentru ca mutarea să se concretizeze, clujenii mai așteaptă ”OK-ul” celor de la FC Botoșani.

Șansele ca CFR să câștige lupta cu FCSB pentru Moruțan sunt uriașe. Gigi Becali nu este dispus să ofere mai mult de 400,000 de Euro pentru jucător.

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Moruţan, conform transfermarkt.de

37 de meciuri a jucat până acum Moruțan pentru FC Botoșani în toate competițiile, marcând un singur gol.

În aceste zile, Moruțan evoluează, alături de naționala U19 a României, la turneul de calificare la Euro U19 care se dispută în Grecia. Jucătorul celor de la FC Botoșani a marcat în ambele victorii ale României, 2-1 cu Grecia și 2-1 cu Rusia.

Între FCSB și CFR Cluj, Adam Nemec a făcut o alegere surpriză! Va lucra cu un antrenor ....dinamovist!... Dublă-lovitură pentru echipa națională! Cosmin Contra a pierdut doi titulari pentru meciul cu Olanda. Cum arată primul ”...
Ultimele știri