Antena Căutare

Surpriza in Franta: campioana, egal cu o nou promovata

Lille si Evian Thonon Gaillard au deschis pe State Metropole etapa a treisprezecea din Franta cu un meci incheiat nedecis: 1-1.

Mutata duminica din cauza summit-ului G20 de la Cannes etapa din Ligue 1 a programat totusi o partida sambata. Campioana Lille intalnea nou promovata Evian Thonon Gaillard.

Trupa lui Bernard Casoni a deschis repede scorul, in minutul 4 prin Khalifa la singurul sut pe poarta al oaspetilor din intreaga intalnire. Pentru Lille nu era o noutate sa fie condusa pe teren propriu: Lyon si Inter facusera acelasi lucru si spectatorii asteptau revirimentul.

Din pacate, starurile din lotul lui Rudy Garcia (in special Hazard si Sow) au parut obosite pe o lupta dusa pe trei fronturi si au lasat replica pe seama celor din linia secunda. Beria a fost exact in aparare, insa cei din Nord aveau nevoie de animatie in ofensiva nu de siguranta in defensiva. Englezul Joe Cole (sau John Cole conform pronuntiei lui Ilie Dumitrescu) ar fi putut egala in prima repriza dar golul sau a fost anulat pentru un offside imaginar.

Salvarea a venit de la un om obisnuit mai mult cu banca de rezerve de pe State Lille Metropole decat cu gazonul. Intrat in locul lui Gueye, Pedretti a egalat la prima atingere de balon si a adus un punct mai mult decat meritat. Cu acesta campionii in exercitiu se afla la 5 lungimi de PSG care are o deplasare grea pe Chaban-Delmas, acolo unde in aceasta seara de la orele 22 o asteapta Bordeaux.

Foto: Intact Images \ EPA

Real - Osasuna 7-1 \ Galacticii raman lideri in Spania... Dinu il trimite pe Paszkany la pascut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x