Antena Căutare

Dinu il trimite pe Paszkany la pascut

Patronul clujenilor a luat foc dupa meci, acuzand dur arbitrajul si cere straini, fiind zeflemitor cu Ion Craciunescu. Dinamovistii au replicat ironic si pe un ton superior: ”daca ala a fost penalty pentru Dinamo, atunci hai sa ne apucam de crescut capre sau cai”.

Arpad Paszkany a fost vehement dupa meci, fiind, in premiera, ca sef al CFR-ului, acuzator cu arbitrii! A rabufnit la DigiSport: "E greu sa mestecam rezultatul, fiindca e pe viciere mare de rezultat! Mingea a intrat in poarta 20 de centimetri la reusita lui Kapetanos, avem specialisti IT care pot demonstra asta. Penalty-ul acordat lui Dinamo a fost inventat. Greselile umane le mai accept, sa zicem ca n-a vazut asistentul, dar peste penalty nu pot trece, n-a fost nici o tinere. Daca ala a fost penalty, atunci ne lasam de fotbal si ne apucam de crescut capre si cai. S-a arbitrat cu unitati de masura diferite. Cine latra mai tare beneficiaza de ajutoare! Daca nu pot arbitrii romani, sa aducem de afara! La noi in tara e ca si cum joci carti cu 32 de pacalici. O sa vina specialistul sef al arbitrajului la toate posturile TV si o sa explice fantele de lumini ca fazele sunt corecte. Cand veti gasi CFR implicata in stenograme si in cadouri cu sampanii, atunci sa ne acuzati".

Cornel Dinu a reactionat pe un ton la fel de ascutit: "Mai bine domnul Paszkany sa se duca la pascut, dar nu stiu daca animalele il accepta! Da dovada de rautate. E o lovitura a destinului, cine seamana rau culege si mai rau! CFR mi-a adus aminte, prin fostii militieni din organigrama lor, de fosta Victorie si Flacara Moreni. Paszkany e deghizat in militian. Tusierul era bine pozitionat. Corect, Dinamo a avut si sansa, dar e fals sa spui ca a fost ajutata vreun pic de arbitraj. Mai avem pana sa ne batem cu sanse mari la campionat".

Fazele

In minutul 63, la scorul de 2-1, clujenii au reclamat gol valabil la reluarea cu capul, pe spate, a lui Kapetanos, dar reluarile TV nu arata ca mingea ar fi depasit linia de poarta si decizia de a lasa jocul sa continue, a asistentului Nica, e corecta. Apoi, in minutul 81, ardelenii au acuzat ca Nuno Diogo nu l-a tras in propriul careu pe Ganea, insa, din nou, reluarile TV nu-l incrimineaza pe arbitrul Tudor, care a decis penalty pentru Dinamo.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Surpriza in Franta: campioana, egal cu o nou promovata... Rapid cauta presedinte: Stanciu si Zotta in "pole position"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x