Antena Căutare

Sursa DNA: In urmatoarele luni vor fi arestati multi oameni din fotbal, unii foarte grei

Scandalul in care sunt implicati arbitrii alaturi de seful CCA Vasile Avram pare sa se extinda asupra mai multor conducatori din fotbalul autohton. Surse din randul anchetatorilor au declarat ca se asteapta ca in urmatoarele luni sa cada „capete importante”.

„Nu vreau sa exagerez, dar va garantez ca in maximum doua luni vor fi arestati multi oameni din fotbal si unii foarte grei. Nici nu aveti idee ce li se pregateste. Sunt 12 procurori care ancheteaza acest caz. Cred ca audierile si descinderile de sambata dimineata sunt mai mult ca sigur legate de banii negri pe care i-a dat Otelul unor arbitri.

Au aparut informatii in presa, acuze multe la adresa lui Vasile Avram. Mi-a confirmat un comisar sef in dimineata asta (nr. sambata) ca este vorba strict de Otelul Galati. Sa vedeti ce incepe in fotbal, vor fi arestari mai multe ca in lotul Penescu", a declarat o sursa implicata in perchezitia DNA.

Foto: gsp

Otelul reactioneaza la acuzatiile de corupere a arbitrilor: "Prezentati dovezi sau lasati-ne in pace"... Dumitru Dragomir: "Sa ajunga toti la puscarie!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x