Antena Căutare

Tehnicianul Felice Mazzu a fost demis de la echipa lui Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, Genk

Clubul Genk, la care sunt legitimaţi Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, a anunţat, marţi, că a pus capăt colaborării cu tehnicianul Felice Mazzu.

“În ultimele săptămâni, tendinţa a fost din ce în ce mai negativă şi conducerea clubului nu mai are sentimentul că staful tehnic actual poate schimba situaţia”, se arată pe site-ul grupării din Belgia.

Mazzu era antrenorul echipei Genk din data de 3 iunie.

Genk a înregistrat trei înfrângeri şi o remiză în ultimele patru partide disputate, în campionatul Belgiei şi în Liga Campionilor.

În prima ligă din Belgia, Genk ocupă locul zece în clasament, iar în Liga Campionilor, în grupa E, este pe ultima poziţie, înregistrând o remiză şi trei înfrângeri în confruntările cu Liverpool, Napoli şi Salzburg.

Sursa : news.ro

Ultramaratonul vieții lor! Doi sportivi amatori din Constanţa vor alerga de la malul mării, până în cel mai înalt vârf a... Sepsi s-a despărţit de Laszlo Csaba. Noul antrenor este Leo Grozavu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x