Antena Căutare

Telenovela ”Băluță la FCSB” s-a încheiat! Gigi Becali a făcut anunțul final: ”Hai să vă dau o informație în premieră”

Începută la finalul anului trecut, telenovela ultimelor luni din fotbalul românesc, ”Alexandru Băluță la FCSB”, s-a încheiat în aceste zile. Marele anunț a fost făcut de patronul vicecampioanei, Gigi Becali. Din fericire pentru fanii ”U” Craiova și din nefericire pentru cei ai roș-albaștrilor, Băluță rămâne ”nemișcat” în Bănie!

Telenovela transferului lui Băluță la FCSB a început în decembrie. În stilul său caracteristic, Becali anunța că este dispus să achite 2,5 milioane de Euro pentru jucător, un nou record pe piața internă a Ligii 1. Apoi, Becali a încercat o nouă ofensivă şi după meciul cu Gaz Metan Mediaş, nemulţumit de evoluţia echipei. Becali era tentat să plătească 3 milioane de euro şi îi oferea jucătorului 20.000 de euro pe lună. Şefii Craiovei au reacţionat şi l-au făcut că Băluţă imposibil de echipa patronată de omul de afaceri din Pipera.

”Hai să vă dau o informaţie în premieră cu Băluţă: are clauză 6 milioane de euro. I-au mărit clauza, eu unul am uitat de Băluţă. Se folosesc de ce spun eu ca să îi crească cota. I-au mărit salariul probabil şi acum sunt siguri că la Steaua nu mai poate să ajungă. E bine şi pentru mine, că eram pe muchie să plătesc trei milioane. Şi erau bani mulţi", a spus Becali la televiziunea digisport.

Și șefii oltenilor au recunoscut în dese rânduri că Băluță nu va ajunge niciodată la FCSB.

”Becali este obsedat de venirea lui Băluță la Steaua, iar asta înseamnă că jucătorul are într-adevăr valoare. Becali a însă recunoscut că nu poate să-l ia, din moment ce nu vrea să plătească această clauză de reziliere. Bănuiesc că se predă. Din moment ce te lovești de refuzul jucătorului, atunci înseamnă că plătești 3 milioane de euro degeaba.

Băluță mai are o clauză morală, pe care o au majoritatea jucătorilor de la Craiova. Să-l lăsăm pe Gigi să viseze! Faptul că vrea la FCSB jucători de la Craiova este problema dânsului. Mulți se uită la vitrină, dar rămân cu dorința", a spus conducătorul Craiovei, Marcel Popescu.

Universitatea Craiova este printre puține echipe care se țin tare în raport cu mutările la FCSB. Cu excepția lui Andrei Vlad, niciun alt jucător din Bănie nu a putut fi convins să semneze cu bucureștenii.

Cel mai celebru caz este cel al lui Andrei Ivan. Atacantul a refuzat oferta FCSB în 2016, chiar dacă Gigi Becali a insistat foarte multe: ”Nu vreau să joc în țară, vreau să plec de la Craiova direct afară. Mi se potrivește oriunde, Spania, Italia, Olanda… Să joci fotbal. Sunt jucătorul Craiovei, nu știu nimic de Steaua, dar vreau să plec direct afară!”. Și a plecat afară, la Krasnodar.

Lovitură de proporții pentru Dinamo! 10 jucători de bază, ca și plecați din vară din ”Ștefan cel Mare”... Gigi Becali i-a făcut echipa lui Dică pentru derby-ul cu CFR Cluj! Ce rezultate obține FCSB când patronul alcătuiește pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x