Tenismenul Serghei Stahovski a declarat că i s-a propus suma de 100.000 de dolari pentru a pierde un meci la Australian Open

Tenismenul ucrainean Serghei Stahovski a declarat la un post TV din ţara lui că i s-a propus suma de 100.000 de doalri pentru a pierde meciul cu francezul Arnaud Clement, la ediţia din 2009 a Australian Open, informează lequipe.fr.

El spune că a refuzat oferta. Însă tot a pierdut întâlnirea din turul I, după ce a condus cu 2-1 la seturi, scor 3-6, 6-2, 6-4, 2-6, 1-6.

"Când am ieşit de pe teren, cred că i-aş fi lovit cu racheta pe cei care mi-au oferit aceşti bani dacă ar fi fost acolo", a spus jucătorul de 34 de ani.

Stahovski a raportat incidentul Unităţii de Integritate în Tenis (TIU), organism abia creat atunci. Reprezentanţii TIU i-au cerut numele celui care i-a propus să piardă meciul, însă tensimenul a refuzat, temându-se pentru familia sa.

"<Puteţi să-mi protejaţi familia? Acest om este doar un intermediar, sunt oameni foarte periculoşi deasupra lui şi familia mea locuieşte în Ucraina.> Reprezentanţii TIU mi-au spus că nu îmi pot garanta securitatea", a precizat jucătorul.

Serghei Stahovski ocupă locul 169 ATP acum, dar a fost cel mai bine clasat pe poziţia 31, în 2010. În carieră, el a câştigat aproape 5,4 milioane de dolari.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri