Timisoara nu a scapat de ceea ce se temea: Balaj la meciul cu Steaua

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a desemnat pe Cristi Balaj sa arbitreze meciul din optimile Cupei Romaniei dintre Poli Timisoara si Steaua.

Baimareanul este in conflict deschis Marian Iancu, cel care l-a acuzat in repetate randuri ca a dezavantajat Timisoara.

Tocmai de aceea, patronul de pe Bega este uimit de respectiva delegare: „Ce pot eu sa mai zic dupa ce acest arbitru mi-a facut praf o finala de Cupa cu CFR, pe care trebuia sa o castigam? Sezonul trecut, mi l-au dat cu Steaua si am avut 11 metri clar in ultimul minut. Nu l-a acordat si stiam ca asa va face: in saptamana de dinainte declarase ca e un tip razbunator. A fost suspendat iar eu am pierdut 2 puncte cu care puteam fi campion. De ce sa mai luptam sa ajungem in Europa? Uite ce fac echipele noastre! De ce sa ne mai zbatem sa dam jucatori la nationala? Ca sa ce?" a spus furios Iancu.

Foto: Hepta

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri