Antena Căutare

OFICIAL: Transfer în Liga 1 înainte de FCSB - Dinamo! A venit un jucător belgian de mare viitor

Cu trei zile înainte de ”Derby de România” cu FCSB, Dinamo a dat încă o lovitură pe piața transferurilor. La echipa antrenată de Florin Bratu a ajuns belgianul Kino Delorge (20 de ani) Acesta a semnat pentru 3 sezoane cu clubul din Ștefan cel Mare.

Cu trei zile înainte de ”Derby de România” cu FCSB, Dinamo a dat încă o lovitură pe piața transferurilor. La echipa antrenată de Florin Bratu a ajuns belgianul Kino Delorge (20 de ani) Acesta a semnat pentru 3 sezoane cu clubul din Ștefan cel Mare.

Delorge are un CV important la nivelul echipelor de tinerat ale Belgiei, fiind component al loturilor naționale U19, U18, U17, U16 și U15, Kino Delorge, care a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, este de profesie fundaș dreapta.

Kino Delorge este un jucător format la Academia de juniori a clubului belgian Genk. Acesta a evoluat în sezonul trecut pentru FC Dordrecht, în liga secundă a campionatului olandez. A bifat 28 de partide în toate competițiile pentru echipa la care este legitimat și fostul jucător de la ”U” Cluj, Andreas Calcan.

Lista venirilor la Dinamo din această vară:
Sergiu Popovici (Gaz Metan), Mircea Axente (FC Botoșani), Deian Sorescu (ASU Poli), Tomislav Gomelt (Lorca), Kino Delorge (FC Dordrecht)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Biletul Zilei din Europa League! Trei favorite de joi aduc un pont bombă... Biletul Zilei 26.07.2018! Pentru a 3-a zi la rând, biletul spectacol e CÂȘTIGĂTOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x