Antena Căutare

Transfer la DIICOT! Claudiu Niculescu si fotbalistii "plimbati" de Walter au dat declaratii

Anul 2012 a fost anul intalnirilor oamenilor din fotbal cu anchetatorii sau, dupa caz, cu judecatorii. Dupa ce mai multi grei ai jocului cu balonul rotund au fost condamnati in dosarul transferurilor, acum un alt dosar face furori. Si tot cu transferuri. 15 fotbalisti au fost chemati la audieri la DIICOT, intr-un caz in care se suspecteaza prejudicierea clubului Universitatea Cluj cu 11 milioane de euro.

Primul care a stat astazi de vorba cu procurorii clujeni a fost Claudiu Niculescu, fost jucator si antrenor al Universitatii Cluj. A stat la audieri mai bine de patru ore insa la iesire a refuzat sa spuna care au fost subiectele abordate.

A precizat doar ca a primit o instiintare si ca s-a prezentat de bunavoie la DIICOT. Claudiu Niculescu a fost citat in calitate de martor intr-un dosar privind presupuse transferuri ilegale de fotbalisti. Mai precis, in perioada mai-septembrie 2012, 15 jucatori de la Universitatea Cluj au fost transferati la Petrolul Ploiesti cu titlul de "gratuit".

Procurorii spun insa ca, in realitate, transferurile au fost facute pe sute de mii de euro, bani care nu ar fi fost declarati, iar in acest fel statul ar fi fost grav prejudiciat.

Unul dintre principalii suspecti este fostul finantator al "sepcilor rosii", Florian Walter, iar acuzatiile procurorilor sunt de constituire de grup infractional si delapidare cu consecinte deosebit de grave.

"Lupul Singuratic" loveste in Italia! Udinese a avut doar un singur fan la meciul cu Sampdoria... Weekend cu goale si pline! Biliard de Champions League, sambata si duminica, de la 13, pe GSP TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x