Antena Căutare

OFICIAL! Triplă lovitură dată de granzii Ligii 1! Un campion de la Cupa Africii și doi fundași au fost prezentați azi

CFR Cluj, campioana României din sezonul 2017-2018, se pregătește intens pentru atacarea noului sezon din UEFA Champions League. Ardelenii au rezolvat oficial trei mutări importante în perspectiva meciurilor din această vară și din toamnă.

Oficialii celor de la CFR Cluj au confirmat transferurile a 3 jucători. Este vorba despre Adam Lang (fundaş central, 25 de ani), Robert Ndip Tambe (atacant, 24 de ani), și despre fundașul dreapta Cristi Manea (20 de ani). În privinţa ultimului este vorba despre continuarea unei colaborări de succes începută în sezonul trecut.

”CFR 1907 Cluj anunță două transferuri importante! Internaționalul maghiar Adam Lang și atacantul camerunez Robert Ndip Tambe au semnat cu echipa Campioană a României.” scrie site-ul campioanei.

Adam Lang: este un stopper maghiar de 25 de ani. Acesta a evoluat în carieră la echipe precum: Veszprém, Gyor, Videoton, Dijon și Nancy, iar începând de astăzi este noul fundaș al CFR-ului. În sezonul 2012/2013, la doar 20 de ani, Lang a ieșit campion al Ungariei cu ETO Gyor.

Atacantul Robert Ndip Tambe a venit în Gruia după despărțirea de echipa turcă Adana Demirspor, trupă pentru care a marcat în sezonul trecut 14 goluri în Cupă și Campionat. În 2016, Tambe a câștigat alături de reprezentativa țării sale, Camerun, Cupa Africii pe Națiuni.

Tot azi, CFR Cluj a anunțat că jucătorul Cristi Manea, unul dintre cei mai buni fundași laterali români ai momentului, revine la echipa alături de care a câștigat campionatul în România. În vârstă de 20 de ani, apărătorul dreapta a fost unul dintre cei mai constanți jucători ai CFR-ului în sezonul trecut, evoluând în 35 din cele 36 de partide din Liga 1.

Biletul Zilei 04.07.2018! Mizăm pe trei meciuri sigure de azi pentru un pont uriaș!... Dezvăluiri șocante în Spania! Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei, acuzat că a cumpărat ilegal ficatul pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x