Antena Căutare

Dezvăluiri șocante în Spania! Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei, acuzat că a cumpărat ilegal ficatul pentru Eric Abidal

Scandal monstru izbucnit în Spania. Sandro Rosell, fostul președinte al celor de la FC Barcelona, se află în mijlocul unor acuzații extrem de grave. Ziarul iberic El Confidencial a dezvăluit o discuţie în care fostul conducător al catalanilor recunoaşte că ficatul transplantat lui Eric Abidal, în 2012, a fost cumpărat ilegal.

”Acestui tip i-am cumpărat un ficat ilegal. Spunem că este de la un văr! Lui Abidal i-am zis <Dacă ești aici, înseamnă că cineva ți-a cumpărat un ficat! Da? Nu mă face să vorbesc mai mult>", a transmis Rosel, într-o convorbire telefonică din 2017.

Din primele informații oferite de El Confidencial, Poliția a intrat deja pe fir, iar cazul va ajunge pe masa procurorilor spanioli. În 2012, Barcelona a susținut că donatorul ficatului pentru Eric Abidal este un văr al fostului fundaș stânga, pe nume Gerard. Informaţia a fost crezută de toată lumea, iar dubiile au apărut abia acum.

În 2012, Eric Abidal a fost supus unei intervenții de transplant de ficat după ce anterior a fost diagnosticat. Operația a fost un succes, iar Abidal și-a reluat activitatea fotbalistică la Barcelona. Francezul în vârstă de 38 ani a jucat pentru Barca între 2007 şi 2013, însă finalul carierei sale a fost marcat de probleme de sănătate.

Sandro Rosell a fost preşedinte al FC Barcelona în perioada 2010 – 2014 şi în prezent este cercetat pentru spălare de bani.

OFICIAL! Triplă lovitură dată de granzii Ligii 1! Un campion de la Cupa Africii și doi fundași au fost prezentați azi... Biletul Zilei 04.07.2018! Meciurile spectacol de miercuri caută un nou win...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x