Antena Căutare

Turcii il vor pe Il Luce la nationala

Cotidianul Takvim noteaza, in editia de luni, ca Federatia Turca de Fotbal (TFF) i-a propus tehnicianului Mircea Lucescu postul de selectioner, insa antrenorul a afirmat, intr-o emisiune televizata, ca nu a primit o astfel de oferta.

Potrivit cotidianului Takvim, presedintele TFF, Mahmut Ozgener, este cel care il doreste pe Lucescu la conducerea tehnica a nationalei Turciei, desi alti oficiali ai federatiei ar vrea un antrenor turc. "Federatia, care i-a facut o oferta antrenorului roman, asteapta decizia acestuia", noteaza jurnalul turc, care precizeaza ca alte variante pentru postul de selectioner sunt olandezul Guus Hiddink si brazilianul Luiz Felipe Scolari.
Un rege intreaba!... "Baietel" si "calamitate" la duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x