Antena Căutare

U Cluj si-a inaugurat stadionul cu infrangere, 0-4 cu Kuban

Clipa mult asteptata pentru fanii Universitatii Cluj a sosit. "Sepcile Rosii" si-au inaugurat in aceasta seara noul stadion, intr-un meci amical impotriva formatiei lui Dan Petrescu, revelatia primei ligi ruse, Kuban Krasnodar. Scorul a fost trist pentru clujeni, care au pierdut fara drept de apel, 0-4.

"Lucrurile n-au fost asa cum trebuiau sa fie, am pierdut drastic, dar gata, de maine revenim cu picioarele pe pamant. Asta e fotbalul, am intalnit o echipa mai buna astazi. M-am simtit extraordinar pe teren, cu 30 de mii de oameni in spate, stadionul e minunat" - a declarat Claudiu Niculescu la finalul partidei.

Dan Petrescu a comentat si el: "Scorul era mai putin important, dar parca mingea nu voia sa intre in poarta pentru cei de la Cluj. Ii felicit pe jucatorii mei, ma bucur pentru rezultat, dar cel mai fericit sint pentru ca am fost prezent la inaugurarea acestui stadion. Sper sa reusim si noi sa-i invitam pe clujeni s jucam un meci la Krasnodar."

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania U21 – Franta U21 0-2 / Cocosii ne-au adus cu picioarele pe pamant... Tragerea la sorti a grupelor pentru Euro 2012 va ava loc pe 2 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x