Antena Căutare

"U" Mobitelco Cluj, in pericol dupa inchiderea fabricii de la Jucu. Echipa de baschet are ca sponsor Nokia

Nokia a anuntat, joi, ca va inchide fabrica de la Jucu, decizia urmand sa afecteze si sportul clujean, campioana Romaniei la baschet masculin, U Mobitelco, fiind sponsorizata de compania finlandeza.

„Am ramas uimit cand am aflat vestea, nu este deloc una buna pentru clujeni si implicit pentru echipa noastra, care este sponsorizata de Nokia in cupele europene si, de asemenea, unul dintre partenerii nostri in ultimii trei ani. In urma cu o luna am semnat un nou parteneriat pentru cupele europene, care expira la finalul acestui an, iar in ianuarie ar fi urmat sa discutam prelungirea sa. Inca nu am vorbit cu nimeni din cadrul Nokia, dar sper sa reusim cat mai repede sa comunicam. Ramane de vazut daca echipa va juca in cupele europene cu logo-ul companiei pe piept",


In sezonul 2011-2012, U Mobitelco BT Cluj va evolua in grupele FIBA Eurochallenge, competitie in care urmeaza sa debuteze in luna noiembrie.

Nokia inchide fabrica de la Jucu, din judetul Cluj, si isi muta afacerea in China. Aceasta masura va afecta 2.200 de oameni, care vor ramane fara loc de munca. Masura a fost luata in cadrul unui program de eficientizare si reducere a costurilor, intrucat unitatile de productie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez. Fabrica de la Jucu a fost inaugurata in februarie 2008.

Fostul rugbist Florin David s-a stins la doar 34 de ani... Marian Iancu vrea procese si in B: "O sa imi dau in judecata doi dintre jucatori"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x