Antena Căutare

Udinese - AC Milan 1-2 / Maxi Lopez decisiv

Argentinianul a intrat pe teren la 1-0 pentru friulani in minutul 66 si a dat un gol si o pasa de gol si a adus-o pe Milan pe primul loc.

AC Milan a obtinut o victorie importanta pe Friuli, desi nu a jucat fotbal decat 25 de minute.

Udinese a deschis scorul prin Di Natale in minutul 19, apoi s-a aparat organizat aproape o ora si meciul curgea spre o victorie meritata a gazdelor. Insa Allegri l-a introdus pe Maxi Lopez in locul lui Nocerino si argentinianul a schimbat jocul.

Mai intai a profitat de o respingere in fata la sutul lui El Shaarawy si a egalat la prima faza periculoasa pe care a avut-o in prima repriza.

Apoi a dejucat pasul la off-side al apararii lui Guidolin si i-a pasat lui El Shaarawy. Iar jucatorul ce a sutat la golul egalizator a facut 2-1 si a stabilit scorul final.

Cu aceasta victorie, Milan trece pe primul loc cu 47de puncte, pe 2 aflandu-se Juventus cu 45. Lazio a trecut pe 3 cu 42 de puncte in urma victoriei din prolog cu Cesena. Batrana Doamna are insa doua meciuri mai putin disputate decat echipele de pe locurile 1 si 3.

Foto: Intact Images / EPA

Ghana - Mali 0-2 / Diabate aduce bronzul pentru echipa lui Giresse... Cutremur in liga secunda: 3 echipe excluse, alte 5 depunctate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x