Antena Căutare

Ghana - Mali 0-2 / Diabate aduce bronzul pentru echipa lui Giresse

Reprezentativa statului Mali a reusit sa se claseze pe a treia treapta a podiumului Cupei Africii pe Natiuni 2012, la o editie in care nu a putut conta pe vedetele Mahamadou Diarra, Mohamed Sissoko si Frederic Kanoute.

Ghana a pierdut in semifinale cu Zambia si Stelele Negre nu au mai avut chef de joc in finala mica. Si acest lucru s-a vazut inca din primele minute ale intalnirii, asa ca jocul a avut sens unic spre poarta favoritilor.

Dupa o centrare din stanga a lui Garra Dembele ce s-a oprit pe transversala portii ghaneze, Mali a deschis scorul. Samba Diakite a trimis din 17 metri puternic, in urma unui corner, Kwarsey a respins in fata, de unde Cheick Diabate a trimis in poarta.

Replica Ghanei a fost palida si in prima dar si in a doua repriza si situatia lor avea sa se complice. Vorsah a primit rosu in minutul 63 dupa ce si-a implantat crampoanele in abdomenului lui Bakaye Traore si si-a lasat echipa in inferioritate numerica

Iar pe contraatac s-a facut 2-0: Tamboure l-a lansat in adancime pe Samba Sow, jucatorul de banda stanga i-a trimis Cheick Diabate iar nouarul din Mali a reusit dubla, aducand medaliile de bronz pentru echipa lui Giresse.

Jordan Ayew a nimerit bara in minutul 87, dar era prea tarziu atat pentru finala mica, dar si pentru intregul turneu, pe care intregul lot convocat de Goran Stevanovic spera sa-l castige.

Foto: Intact Images / EPA

Osasuna - Barcelona 3-2 / S-a terminat campionatul in Spania?... Udinese - AC Milan 1-2 / Maxi Lopez decisiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x