Antena Căutare

Udoji, facut maimuta de propriul patron

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a comentat in termeni duri prestatia echipei sale in fata Ceahlaului, scor 0-0.

"Echipa a juca binisor, insa numai pe faza de aparare. Nu contam in atac, nu avem oameni de valoare acolo. S-a intamplat sa se accidenteze si Fatai. Putem sa ne aparam, sa caram mingea, dar atat. Nu sunt dezamagit, sunt nemultumit.

Udoji asta fusese scos din echipa, nu stiu cum a aparut iar. Asta nu stie sa joace fotbal nici in curtea scolii. In loc sa dea cu capul sus, a dat in pamant. Atat poate saracul! Apoi, de la 2 metri, a ratat in minutul 92. In loc sa il bate pe Tigoianu, care nu ar fi ratat de acolo, Selymes baga maimuta asta. Eu am incredere in Selymes, nu se misca pana in vara.

Speram sa ne salvam de la retrogradare, asta e tot ce pot sa imi propun cu aceasta echipa. Asta nu e echipa de cupele europene. Nu avem un mijlocas ofensiv, nu avem varfuri de atac, nu avem oameni pe partile laterale.

Oamenii nu vin la stadion pentru ca nu au ce sa vada", a spus Ioan Niculae.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Torje, dorit de Arsenal: Udinese cere 20 de milioane de lire sterline pe roman... Astra - Ceahlaul 0-0 \ Egal plictisitor in debut de etapa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x