Antena Căutare

Ultimatum pentru Ilie Stan: "Daca nu bati la Ploiesti, pleci"

Antrenorul incepe ”ruleta ruseasca” impotriva Petrolului si va juca asa pana la sfarsitul anului. Patronul i-a transmis ca-l iarta pentru eliminarea din Cupa si ca nu-l intereseaza Europa League, cu conditia sa castige in campionat.

Ilie Stan a cerut timp ca sa reformeze Steaua, "daca patronul m-ar lasa pana in retur, as indrepta lucrurile", dar nu-i este indeplinita dorinta. El a avut o discutie cu Gigi Becali, care i-a transmis clar conditia ca sa-si pastreze postul: "Urmeaza patru meciuri usoare in campionat, pe care trebuie sa le castigam neaparat! Daca mai faci un pas gresit, ne despartim!".

Seria meciurilor "usoare" incepe azi, la Ploiesti. Orice alt rezultat decat victoria Stelei schimba antrenorul ros-albastrilor. Un succes impotriva "lupilor galbeni" il pastreaza pe Ilie in functie, dar il obliga sa abordeze tremurand fiecare dintre urmatoarele trei jocuri din Liga 1: acasa cu Chiajna, apoi la Piatra-Neamt, pe urma iar acasa, cu FC Brasov.

Intre duelurile decisive din campionat, Steaua si Stan mai au si meciuri in Europa League, dar Becali priveste relaxat competitia continentala: "Obiectivul a fost sa mergem in grupe, ca sa luam vreo 4 milioane de euro. Ce facem acolo nu mai conteaza atat de mult".
Si sansele ca ros-albastrii sa mearga mai departe de faza grupelor sunt oricum infime. Dupa 0-5 la Haifa, ei sunt la patru puncte de israelieni, care ocupa acum pozitia a doua in clasamentul grupei J.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Juniorii Under 17 au ratat calificarea la Campionatul European din 2013... Gigi Becali nu stie cine-i antrenor: "Ilie Dumitrescu rezolva problemele Stelei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x