Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cutremurător! Ultimele imagini cu fiica lui Kobe Bryant, alături de tatăl ei, înainte de a muri! VIDEO

Ultimele imagini cu legendarul baschetbalist Kobe Bryant și fiica lui în vârstă de 13 ani, care a murit alături de el, fac încojurul internetului.

Gianna și Kobe Bryant

În aceste imagini, Kobe Bryant apare plin de mândrie, în timp ce o antrena pe fiica lui, la Mamba Cup Tournament Series, cu doar o zi înainte de accidentul teribil în care și-au pierdut viețile.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant ar fi antrenat echipa fiicei sale. Toate meciurile au fost anulate în urma tragediei.

Într-un clip video din decembrie, Gianna apare pe tocuri pe terenul de baschet, cu o minge în brațe.

Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, și fiica lui, Gianna, în vârstă de 13 ani, au murit alături de alte șapte persoane, după ce elicopterul lui privat, un Sikorsky S-76, s-a prăbușit, duminică, în Calabasas, California.

Citește și: Câți bani avea Kobe Bryant! Legendarul baschetbalist a lăsat în urmă o avere fabuloasă!

Potrivit CNN, John Altobelli, antrenor de baseball la Orange Coast College (OCC), se află printre persoanele decedate în accidentul aviatic, alături de siția lui, Keri, fiica lor, Alyssa, și antrenoarea de baschet Christina Mauser.

Ei se îndreptau către Academia Mamba, înființată de Kobe Bryant, pentru cea de-a doua zi a campionatului pentru tineri din clasele a II-a – a VIII-a.

Citește și: Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante! Fiica lui a murit cu el! Ce spun martorii. „Nimeni nu ar fi putut supraviețui!” – VIDEO

Kobe Bryant a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Kobe Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.