Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

A publicat din greșeală o partidă de amor, pe internet! Un fotbalist s-a făcut de rușine! „Îmi cer iertare! Băusem prea mult”. Imagini interzise minorilor!

Un fost fotbalist al echipei Tottenham, Clinton N’Jie, care în prezent joacă pentru FC Dinamo Moscova, a publicat din greșeală pe internet o înregistrare video a unei partide de amor pe care a avut-o cu o femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Sportivul și-a cerut iertare și a precizat că are o scuză.

Un fost fotbalist al echipei Tottenham, Clinton N’Jie, care în prezent joacă pentru FC Dinamo Moscova, a publicat din greșeală pe internet o înregistrare video a unei partide de amor pe care a avut-o cu o femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Sportivul și-a cerut iertare și a precizat că are o scuză.

Fotbalistul Clinton N’Jie a publicat din greșeală înregistrarea partidei de amor pe Snapchat. Imaginile video au fost văzute de mii de oameni, înainte ca sportivul să își dea seama de gafa pe care a făcut-o și să șteargă înregistrarea.

Clinton N’Jie, în vârstă de 25 de ani, a explicat ulterior că a sărbătorit după semnarea contractului cu FC Dinamo Moscova și a consumat alcool. Apoi, ar fi încercat să își caute propriul nume pe Google, ca să citească știri despre transferul său.

A publicat din greșeală o partidă de amor, pe internet! Un fotbalist s-a făcut de rușine! „Îmi cer iertare! Băusem prea mult”. Imagini interzise minorilor!

Însă, fiind sub influența alcoolului, fotbalistul ar fi apăsat un buton greșit pe telefonul său mobil și a încărcat înregistrarea video a partidei de amor pe Snapchat.

„Îmi pare rău. Băusem prea mult. Mi-am sărbătorit semnarea noului contract și am vrut să citesc știrile. Am apăsat butonul greșit”, a spus fotbalistul Clinton N’Jie, pentru Orange.fr.

Fotbalistul Clinton N’Jie a semnat un contract valabil în următorii patru ani cu FC Dinamo Moscova, după ce a jucat, trei sezoane, în Franța, Olympique de Marseille.

Recomandari