Antena Căutare

Un jucator de fotbal american a fost arestat dupa ce a latrat la un caine al politiei

Antonio Morrison, jucatorul echipei de fotbal american Florida Gators, a fost arestat dupa ce a latrat la un caine al politiei. Sportivul a opus rezistenta si in momentul in care oamenii de ordine incercau sa-l retina

"Nu suntem obisnuiti cu astfel de cazuri pentru ca luam contact cu ele destul de rar. Au mai existat incidente cand lumea a lovit caii, dar niciodata nu am retinut pe cineva pentru ca a hartuit un caine", declara Art Fogey, purtatorul de cuvant al politiei locale.

Povestea sta in felul urmator! Antonio Morrison, jucator de fotbal american, a fost arestat dupa ce a latrat la un caine al politiei. Mai mult, sportivul n-ar fi fost tocmai cuminte atunci cand a fost anuntat ca trebuie sa mearga la sectie. Pana sa fie incatusat, Morrison a apucat sa le spuna politistilor ca singurul motiv pentru care s-a luat de animal a fost ca acesta a latrat primul la el.

Probabil vor exista multi "specialisti" care sa spuna ca intre Morrison si caine era o cearta mai veche! Pana atunci, ramane de vazut cine va ramane in lesa data viitoare.

Dan Petrescu l-a demis pe Guus Hiddink, cel mai bine platit antrenor din Rusia... Si tu, Radamel? Falcao este acuzat ca si-a falsificat data nasterii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x