Antena Căutare

Un rugbyst a fost suspendat pentru ca ii era frica de avion

Catalin Fercu, jucatorul care a refuzat sa faca deplasarea cu naţionala de rugby a Romaniei la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda pentru ca ii era frica sa zboare cu avionul a fost suspendat pana la finalul anului de FRR! RCM Timisoara, clubul la care este legitimat rugbystul, ameninţa ca nu se va mai prezenta la meciurile din campionat!

Oficialii clubului RCM Timisoara au anunţat ca au primit astazi decizia suspendarii lui Catalin Fercu pana la finalul anului.
"Am primit astazi un e-mail din partea Biroului Federal, prin care am fost anunţaţi de suspendarea lui Catalin Fercu pana la finalul anului.", a declarat Danuţ Borzas, director sportiv al clubului.

Oficialul critica decizia luata de federaţie si ameninţa ca nu se va mai prezenta cu echipa la cele trei meciuri ramase de disputat in acest an.

"Nu ni se spune, insa, in baza carui articol s-a hotarat aceasta suspendare. Din cate cunosc eu regulamentul, o suspendare poate fi dictata doar de Comisia de Disciplina. Aceasta notificare pe care am primit-o n-are nici macar o stampila, n-are nimic. Asteptam un act oficial, un fax, din partea Federaţiei.

Biroul federal poate cel mult sa reglementeze o suspendare dictata de Comisia de Disciplina. Sa se ridice suspendarea, sau macar sa ne motiveze baza articolului in care s-a dictat suspendarea, sa stim si noi. Am hotarat sa nu ne prezentam la cele trei meciuri care ne-au ramas, fara Catalin Fercu. Pana in acest moment, aceasta e decizia noastra", a mai declarat Borzas pentru sursa citata.

Catalin Fercu este unul dintre cei mai valorosi rugbysti din ţara si a fost suspendat de FRR, desi a putut demonstra in urma controalelor medicale ca sufera de frica de zbor. O decizie in cazul sau a fost amanata de mai multe ori, abia astazi fiind dat un verdict.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Nicolae Dica: "In locul lui Martinovici as fi procedat la fel"... FOTO! Femeia pentru care Forlan si-a parasit logodnica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x