Antena Căutare

UPDATE! Cornel Dinu a facut infarct. Va fi operat maine!

Cornel Dinu a fost transportat de urgenta la spital in aceasta dimineata, dupa ce, pe parcursul noptii, a simtit arsuri puternice in zona abdomenului si o senzatie de amortire a mainilor.

UPDATE: Medicii au confirmat faptul ca Dinu a suferit un stop cardiac si au declarat ca i-au montat un stent. Miercuri, Cornel Dinu va fi operat pe cord.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, este internat in Clinica de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca, cu suspiciune de infarct, a declarat, marti, seful clinicii, medicul Serban Bradisteanu, citat de Mediafax.

Conform Gazetei Sporturilor, medicii i-au facut fostei glorii dinamoviste o electrocardiograma, care nu a avut deloc rezultate linistitoare, si au decis internarea de urgenta. Desi doctorii au evitat sa ofere un verdict, apropiatii lui Cornel Dinu spun ca acesta ar fi suferit un preinfarct.

Dinu a fost internat intr-o rezerva speciala a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca si nu poate fi vizitat decat de prieteni si de familie. „Procurorului" i-au fost administrate medicamente, vitamine, si i-a fost instalat un tub de oxigen in nas pentru a-l ajuta sa respire mai bine.

In ultimele ore, starea lui Cornel Dinu s-a imbunatatit, insa se afla in continuare sub supravegherea medicilor si, probabil, va mai ramane cateva zile in spital pentru analize.



Foto: GSP.ro

Mutu a marcat doua goluri la primul meci pentru Cesena... Messi nu mai vine la Bucuresti pentru amicalul cu Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x