Antena Căutare

UPDATE! Mourinho, suspendat cinci meciuri de UEFA

UPDATE! Galacticul Jose Mourinho a fost suspendat, astazi, de Comisia de Disciplina a UEFA, pentru cinci partide in cupele europene, dupa scandalul de la partida cu FC Barcelona, scrie Marca, citat de Mediafax.

UEFA intentioneaza sa impuna o sanctiune exemplara, care sa fie un fel de atentionare pentru viitor. Astfel, UEFA se gandeste la sapte partide de suspendare. Una din aceste partide a trecut deja, semifinala retur cu FC Barcelona, iar daca, sanctiunea se confirma, tehnicianul lusitan nu va sta pe banca la niciun meci din faza grupelor Ligii Campionilor sezonul viitor.

UEFA considera ca Mourinho a «patat» institutia, iar unii dintre membri "se gandesc chiar la o sanctiune de pana la zece meciuri", sustine Marca.

Pe de alta parte, ziarul de casa al Realului noteaza ca nici Mourinho si nici Real Madrid nu vor accepta aceasta sanctiune si vor merge pana la TAS daca va fi nevoie.

"Bravo, este o echipa fantastica de fotbal(Barcelona). Aceasta echipa nu are nevoie de ajutorul arbitrilor. Fotbalul trebuie sa se joace dupa aceleasi reguli pentru toata lumea. Am castigat de doua ori Liga Campionilor si am castigat pe teren, cu FC Porto, un club dintr-o tara care in mod normal nu castiga, si cu Inter Milano, care nu mai castigase de 50 de ani. Guardiola este un antrenor fantastic, dar a castigat Liga Campionilor (in 2009) pe care mie mi-ar fi fost rusine s-o castig, cu scandalul contra celor de la Chelsea. Si daca va castiga si in acest an, va fi cu scandalul de pe Bernabeu. Sper ca va castiga intr-o zi o Liga a Campionilor curata, fara scandal", a spus Mourinho in conferinta de presa de dupa meciul din 27 aprilie, cand FC Barcelona s-a impus cu scorul de 2-0.

Din minutul 61, Real Madrid a evoluat cu un jucator mai putin in urma eliminarii lui Pepe. De asemenea, la faza din minutul 61 a fost trimis in tribuna si antrenorul Jose Mourinho.

Foto:EPA/Intact Images

O retea de pariuri trucate functiona chiar langa Wembley!... Caroline Wozniacki, invinsa pentru a doua oara in doua saptamani de Julia Goerges...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x