Antena Căutare

Caroline Wozniacki, invinsa pentru a doua oara in doua saptamani de Julia Goerges

Julia Goerges a reusit sa o invinga pentru a doua oara in numai doua saptamani pe Caroline Wozniacki si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Jucatoarea din Germania, numarul 27 mondial, se mai impusese in fata danezei in finala de la Stuttgart, care a avut loc in urma cu 11 zile.

„Am facut un meci destul de bun si sunt incantata de ceea ce am reusit in ultimele saptamani. Am invins-o pe Caroline de doua ori intr-un timp atat de scurt, iar asta nu poate decat sa ma faca mandra"


Adversara din sferturi a Juliei Goerges va fi Anastasia Pavlyuchenkova, care a trecut in doua seturi, 7-6, 6-3, de favorita numarul 5, Samantha Stosur.

O alta surpriza in concursul feminin din capitala Spaniei a fost produsa de americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 41 WTA, care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 6-3, pe actuala detinatoare a tiltului de la Roland Garros, italianca Francesca Schiavone. In sferturi, jucatoarea din Statele Unite o va intalni pe chinezoaica Li Na, invingatoare cu 2-6, 6-2, 6-1 in fata Robertei Vinci (Italia).

In turneul masculin, Rafael Nadal s-a calificat in sferturile de finala fara sa joace, adversarul sau, Juan Martin Del Potro retragandu-se din cauza unei probleme medicale. „Am e experienta accidentarilor din anii trecuti si am decis sa nu joc", a declarat argentinianul.

Novak Djokovic a trecut cu 6-1, 6-2 de Guillermo Garcia-Lopez, ajungand la cea de-a 29-a victorie consecutiva din 2011, cel mai bun start de sezon de la Ivan Lendl in 1986. „Sunt flatat sa ajung la acelasi nivel cu o astfel de legenda, dar prioritatile mele sunt altele. Imi doresc doar sa inving in continuare", a spus tenismanul sarb. Adevrsarul din sferturi al lui Nole va fi David Ferrer, cap de serie numarul 6, invingator cu 6-3, 7-6 in fata ucraineanului Sergiy Stakhovsky.

Francezul Michael Llodra l-a eliminat pe spaniolul Daniel Gimeno-Traver, venit din calificari, scor 1-6, 6-4, 7-6 si il va infrunta in turul urmator pe Rafael Nadal.

Roger Federer l-a invins in doua seturi, 6-4, 6-3, pe avier Malisse si se va lupta pentru un loc in semifinale cu Robin Soderling, suedezul s-a impus in meciul cu Jo-Wilfried Tsonga 7-6, 7-5.

Marea surpriza in concursul masculin o reprezinta eliminarea lui Andy Murray, al patrulea favorit, care a cedat in doua seturi in fata brazilianului Thomaz Bellucci, 4-6, 2-6. Jucatorul sud-american va juca in turul urmator cu Tomas Berdych, care a castigat partida cu Juan Monaco, 7-5, 6-3.

Citeste si Antena3

Foto: bleacherreport.com

UPDATE! Mourinho, suspendat cinci meciuri de UEFA... CNRD 2011: Vali Porcisteanu si Dan Dobre vor revansa la Tg.Mures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x