Antena Căutare

Uruguay - Ghana 5-3 (11 m) / Calificare trepidanta

Uruguay s-a calificat vineri seara in semifinalele Cupei Mondiale la fotbal dupa ce a trecut de Ghana, la penaltyuri, scor 5-3, dupa un meci marcat de un final incredibil, in care Ghana a ratat un penalty decisiv in minutul 120, la 1-1, ultimul minut al prelungirilor regulamentare, care putea sa-i duca pe africani in semifinale!

Africanii au deschis primii scorul, in prelungirile primei reprize, atunci cand Muntari a sutat superb de la 30 de metri. 1-0 la pauza, lovitura de soc pentru Uruguay.

Nu au trecut insa decat 10 minute din partea secunda si vedeta sud-americanilor, Forlan, l-a invins pe portarul ghanez. 1-1 si ambele formatii au atacat dupa aceea, fara nici un rezultat concret insa pana la finalul celor 90 de minute regulamentare.

Momentul aproape incredibil a venit insa in minutul 120, cand, dupa un hent pe linia portii facut de un jucator sud-american, ghanezii au ratat lovitura de pedeapsa care putea sa ii duca in semifinale!

La loviturile de departajare, Uruguay a transformat 4 penaltyuri, in vreme ce Ghana doar doua. Scor final: Uruguay - Ghana 5-3.

In semifinale, Uruguay va juca impotriva Olandei, care a trecut de Brazilia, scor 2-1, in primul sfert de finala al Cupei Mondiale.

Sambata, Argentina va intalni Germania, iar Spania va juca impotriva Paraguayului, in ultimele doua sferturi de finala ale turneului final.

Dani Otil a avut rezultate mai bune anul acesta la Red Bull Romaniacs... Olanda - Brazilia 2-1 / Triumful Europei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x