Van Marvijk, antrenorul Olandei pana in 2016

Dupa o tragere la sorti nefavorabila, nationala Romaniei mai are o problema in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2016. Antrenorul care a transformat-o pe Olanda in vicecampioana mondiala (2010), Bert van Marwijk, este aproape sa semneze prelungirea contractului cu "portocala mecanica".

Impresarul lui van Marwijk crede ca semnarea noului contract este doar o formalitate: "Ne-am inteles cu cei din Federatia Olandei. Mai lipseste doar semnatura lui Bert".

In varsta de 59 de ani, antrenorul olandez are un CV destul de bogat. Marwijk a castigat Cupa UEFA (01/02) si Cupa Olandei cu Feyenoord (07/08) si a pierdut Supercupa Europei (02/03), Cupa Olandei (98/99, 02/03) si Cupa Mondiala (2010).

Olanda s-a calificat la EURO 2012 dupa ce a castigat fara emotii grupa E, cu 9 victorii din 10 meciuri.

Romania a mai intalnit Olanda de 5 ori in ultimii 6 ani, duel din care "tricolorii" au iesit destul de sifonati. Antrenati de Marco Van Basten, "portocala mecanica" a castigat 3 meciuri, a incheiat o data la egalitate si doar o singura data a invins Romania (1-0).

Sursa: gsp

Foto: Intact Images \ EPA

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri