Antena Căutare

Craciunescu nu accepta arbitrii straini

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a avut un dialog cu presedintele CCA, Ion Craciunescu, in care Paszkany a sustinut ca vrea arbitri straini la meciurile echipei sale, iar replica lui Craciunescu a venit prompt: "Nu voi accepta niciodata asa ceva". Fostul central a explicat si deciziile contestate de oficialii CFR-ului.

"Eu vreau ca arbitrii sa-si recunoasca greselile si sa nu fie tratate cu indiferenta. Puteti sa ma mai propuneti inca o data persona non-grata, dar eu sustin aceasta idee cu arbitrii straini", a spus Arpad Paszkany.

Craciunescu il sustine pe Alexandru Tudor si sustine ca arbitrii romani trebuie sustinuti si nu va accepta niciodata sa fie inlocuiti cu straini:
"Alexandru Tudor este un om cinstit si mai sunt si alti arbitri cinstiti. Noi trebuie sa aratam ca vrem sa ne imbunatatim activitatea si nu vrem sa ascundem gunoiul sub pres. Pe mine ma doare ca spuneti ca trebuie sa aducem arbitrii straini. Niciodata nu voi accepta sa aduc arbitrii straini pentru ca asa vor niste conducatori".

Oficialii CFR-ului sustin ca Tudor nu trebuia sa acorde penalty la duelul dintre Nuno Diogo si Liviu Ganea din minutul 82 si ca au avut gol valabil la mingea trimisa cu capul de Kapetanos peste Balgradean.

"N-a fost gol la Kapetanos, a fost penalty la Liviu Ganea"
Craciunescu a explicat faza cu lovitura de cap a lui Kapetanos: "Portarul, aflat la doi metri de linia portii, respinge mingea in bara, inainte ca ea sa intre in poarta. Arbitrii au apreciat corect, n-a fost gol".

Presedintele CCA i-a dat dreptate lui Tudor si la faza penalty-ului din minutul 82, la duelul dintre Nuno Diogo si Liviu Ganea: "Ganea este tinut de tricou, se vede ca tricoul se intinde, este cel mai elocvent exemplu atunci cand un jucator isi apuca un adversar de tricou".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Birmania a fost reprimita in preliminariile pentru mondialul din 2018... Van Marvijk, antrenorul Olandei pana in 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x