Antena Căutare

Veste cumplită! Un celebru sportiv de doar 25 de ani a murit după ce a fost înjunghiat!

Dramă cumplită în lumea sportului! Un tânăr sportiv de doar 25 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit incident! Fanii sunt în stare de șoc!

Dramă cumplită în lumea sportului! Un tânăr sportiv de doar 25 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit incident! Fanii sunt în stare de șoc!

Este vorba despre Denis Ten, care s-s stins din viață la vârsta de doar 25 de ani după ce a fost înjunghiat în Kazahstan.

Comitetul Internațional Sportiv a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și admiratorilor sportivului, medaliat în numeroase competiții de patinaj artistic.

Potrivit informațiilor, Denis Ten s-a certat cu doi bărbați care încercau să-i jefuiască mașina și atunci s-a produs înjunghierea ce i-a adus moartea.

Un faimos prezentator TV s-a stins la doar 50 de ani. Marius Ancuţa, omul care a "adus" snookerul în România, ... OFICIAL! FCSB și-a aflat adversara din turul II preliminar Europa League! Rivala trupei lui Dică a marcat 10 goluri în t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x