Antena Căutare

Vezi componenta loturilor Romaniei pentru Campionatul Mondial de gimnastica din Olanda

Federatia Romana de Gimnastica a stabilit componenta loturilor Romaniei, feminin si masculin, in vederea participarii la Campionatul Mondial din Olanda (Rotterdam), din perioada 16-24 octombrie.

Componenta celor doua loturi nationale este urmatoarea:


Feminin -


Masculin

"Obiectivele Romaniei la acest Campionat Mondial sint cucerirea unei medalii, dar si 1-2 clasari pe locurile 4-6. De asemenea, foarte important, nu punem accentul pe rezultatele imediate, ci pe cristalizarea echipelor, pentru participarea la CM de anul viitor si, mai ales, la Jocurile Olimpice din 2012. Mondialul de anul viitor, la care vor merge primele 24 de echipe de la Rotterdam, constituie o prima etapa de calificare la Olimpiada"


"Sigur ca pot exista modificari in componeta loturilor, in functie de starea de sanatate sau componenta tactica. Mai avem ultimul concurs de verificare, triunghiularul din Elvetia de la finalul saptamanii, iar daca va fi nevoie se vor face modificarile ce se impun"

"Va fi o competitie foarte dificila. Este pentru prima data in istoria Mondialelor, cand numarul de echipe participante este atit de mare, incat este nevoie de doua zile, si la fete si la baieti, pentru calificari",


Romania - Rusia 32-24/ Tricolorele, la al doilea succes de la Cupa Mondiala din Danemarca... Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, arestat pentru posesie de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x