Antena Căutare

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, arestat pentru posesie de droguri

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno, devenit celebru dupa Cupa Mondiala din 2002, cand a dezavantajat Italia in partida cu una dintre gazdele competitiei, Coreea de Sud, a fost arestat, luni, pe aeroportul Kennedy din New York, pentru posesie de droguri , a anuntat Ambasada Statelor Unite ale Americii la Quito.


Byron Moreno, in varsta de 41 de ani, care in acest moment era consulatat perntru un post de radio local, a fost numit de presa italiana "Bovina nedumerita" Byron Moreno a condus intalnirea dintre Italia si Coreea de Sud din optimile de finala ale Mondialului din 2002, partida incheiata cu victoria asiaticilor, scor 2-1. Arbitrul a dezavantajat squadra azzurra, eliminandu-l eronat pe Francesco Totti pentru o presupusa simulare si anuland un gol perfect valabil al lui Damiano Tommasi.

In septembrie 2002, Byron Moreno a fost suspendat 20 de etape dupa un meci de campionat intre echipele Liga de Quito si Barcelona Guayaquil. In loc de sase minute de prelungire, el a acordat 12 minute si a provocat o noua controversa.


Vezi componenta loturilor Romaniei pentru Campionatul Mondial de gimnastica din Olanda... Mihai Stoica este foarte aproape de o revenire la conducerea Stelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x