Antena Căutare

Vezi live și exclusiv cursa de 50 m spate a lui Andrei Anghel. Proba e în AntenaPLAY

Pe 29 iulie, Andrei Anghel are de înotat în proba de 50 de metri spate la această ediție a Campionatelor Mondiale, o probă care nu-l sperie și care îi place. Cursa lui va putea fi urmărită live și exclusiv în AntenaPLAY, în sesiunea de la 5:05 (ora României).

andrei anghel pe podium cu media la gat
Andrei Anghel are de înotat în proba de 50 de metri spate la această ediție a Campionatelor Mondiale. Cursa se vede în AntenaPLAY | Profimedia

Sportivul legitimat la Clubul Sportiv Municipal București s-a clasat pe poziția 34 în seriile probei de 100 m spate de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, cu un timp de 55.77 secunde, aproape de cel mai bun timp al său. Nu a prins semifinalele sau finala.

Urmează însă acum pentru Anghel proba lui forte, 50 m spate: "E proba mea, sunt mai stăpân pe pe ce se întâmplă în jurul meu”, a explicat pentru gsp.ro.

Iată programul probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023. Competiția se vede live și exclusiv în AntenaPLAY.

  • Serii – 29 iulie, de la 05:05
  • Semifinale – 29 iulie, de la ora 15:06, respectiv 15:11
  • Finală – 30 iulie, de la ora 14:02

România a fost prezentă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023 în concursurile de sărituri în apă, sărituri în apă de la mare înălţime şi înot. Sportivii români Constantin Popovici și Cătălin Preda au obținut aurul, respectiv argintul la proba de high diving.

Citește și: Aur și argint pentru Constantin Popovici și Cătălin Preda la sărituri de la mare înălțime! Proba a fost exclusiv în AntenaPLAY

Evoluția înotătorului român Andrei Anghel

Andrei Anghel este campion național în 2022 în proba de 100 m spate.

Andrei Anghel a recunoscut pentru as.ro că nu i-a fost deloc uşor la începutul antrenamentelor de înot: "O săptămână a fost o dragoste foarte mare, că eram cu colacul, apoi se iniţia un divorţ, după două săptămâni. Îmi era foarte frică, aveam nişte exerciţii fără colac, de acelea fugeam, începeam să plâng", a povestit Andrei Anghel.

Înotătorul român, care e campion naţional, a vorbit despre fenomenul pe care l-a creat David Popovici: "David, până la urmă, a readus pe hartă puţin înotul, mai ales în România", a precizat el.

Despre AntenaPLAY, care a difuzat live și exclusiv probele românilor la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023

Românii au făcut spectacol la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023, difuzate în AntenaPLAY.

Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Înot. Competiţia trebuia să aibă loc în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul, din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia.

Astfel, niponii au organizat abia la finalul lunii iulie întrecerea. Toate cursele la care au luat parte David Popovici ș românii calificați la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka au fost live exclusiv în AntenaPLAY.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Aur și argint pentru Constantin Popovici și Cătălin Preda la sărituri de la mare înălțime! Proba a fost exclusiv în Ante... Cum arăta Cătălin Preda când era în juriul „Splash! Vedete la apă”. Sportivul este noul vicecampion mondial la sărituri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x