Căutare Live

Vicepreşedinte UEFA: Euro-2020 este în pericol doar dacă situaţia epidemiei de coronavirus se precipită

Vicepreşedintele UEFA Michele Uva a declarat că ediţia din această vară a Campionatului European, programată să se desfăşoare în mai multe ţări, va fi afectată doar dacă situaţia epidemiei de coronavirus se va înrăutăţi, informează gazzetta.it.

"Suntem într-o fază de aşteptare, monitorizăm ţară cu ţară, fotbalul trebuie să urmeze indicaţiile guvernamentale din fiecare stat. Încercăm să nu oprim, parcursul sportiv va fi blocat doar dacă situaţia se precipită", a declarat Uva, la Rai Radio 1 Sport.

Campionatul European de fotbal se va desfăşura în perioada 12 iunie-12 iulie, în 12 oraşe din 12 ţări. Bucureştiul organizează patru meciuri, pe Arena Naţională.

Sursa : news.ro

Programul etapelor 1 şi 2 din play off-out... Discurs emoționant al Vanessei, la ceremonia dedicată lui Kobe Bryant! "Scumpule, ai tu grijă de Gigi a noastră. Vă...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri