Antena Căutare

Victor Becali: "Mititelu i-a distrus cariera lui Florin Costea"

Impresarul sustine ca patronul Universitatii Craiova a gresit atunci cand a insistat ca Florin Costea sa se opereze in Romania.

Diferenta dintre evolutiile lui Florin Costea din primii ani la Universitatea Craiova si cele de la Steaua pot avea si o alta explicatie in afara de presiunea rezultatelor.

Astfel, Victor Becali sustine ca olteanul nu si-a revenit complet dupa accidentarea la genunchi ce l-a tinut departe de gazon aproape un an.

Impresarul sustine ca de vina pentru recuperarea deficitara sunt doctorii din Romania, dar si Adrian Mititelu, care a insistat ca operatia sa fie facuta de ortopezii din tara: "Costea s-a operat in acelasi timp cu Goian, care si-a revenit mult mai repede" a spus Becali.

Foto: Hepta

Turneul Campionilor: Novak Djokovic a debutat cu o victorie in fata lui Tomas Berdych... Porumboiu: "Daca Otelul investea cat de cat in jucatori, acum ar fi defilat in Liga 1"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x